Vores efterskole: En bredtfavnende efterskole med kreative linjefag som både musik og design

På vores idrætsefterskole i Midtjylland er der helt sikkert noget for enhver. Det er nemlig en alsidig efterskole, der byder på et bredt udvalg af varierende studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er derfor selvsagt på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsgrene som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget andet end idræt og sport. Inspireret af sin smukke placering i det smukke Midtjylland tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fag – for eksempel adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fordybe dig i f.eks. musik eller design i stedet. Lige meget hvad er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Efter efterskolens undervisning, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det kan både ske i forbindelse med de mange forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det vil både ske i form af de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får de elever, der har outdoor som linjefag, lejlighed til at overnatte udendørs i vildmarken. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke bryder dig om sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde adskillige fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>