Valsning og rørbukning samt reparation af bukkematricer

Rørbukning er blevet en gunstig alternativ rørbearbejdningsproces i forhold til almindelige svejsede løsninger. Med bukning af rør kan man nemlig ikke blot nedbringe omkostningerne til selve anskaffelsen af nye rør. Hvis I starter med at benytte rørbukninger i produktionen, kan det oftest lade sig gøre at sikre en behovsspecifik rørløsning med en pænere finish. Dertil er rørbukninger nemmere at gøre rene og vejer mindre.

Såfremt du og din virksomhed vælger at bruge os som jeres leverandør af rørbukning, garanterer vi, at jeres bukkede kedelrør bliver fremstillet ud fra ethvert tænkeligt behov i jeres produktion. Vi råder nemlig ikke bare over en lang række af de mest erfarne fagfolk indenfor bukning rør. I vores eget in-house værksted, laver vi desuden majoriteten af det solide bukkeværktøj såvel som de individuelt tilrettede bukkematricer, som vi anvender. Som følge heraf kan vi opfylde ethvert behov i jeres virksomhed.

Inden vores rørspecialister begynder den egentlige rørbukning, udarbejder vi et fixtur ud fra en prototype. Prototypen produceres i øvrigt ud fra en model, som vores eksperter modtager fra jer eller selv fremstiller i svejsebøjninger. Derefter sker den aktuelle rørbukning og senere bukninger ved hjælp af dette fixtur. Derfor kan vores specialister fremstille bukkede rør, der kan matche forholdene i jeres virksomhed.

Ud over bukning af rør samt produktion af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi tillige udføre valsning af rør såvel som profilvalsning i alle materialer. Alle vores ydelser udfører vi til fordelagtige priser på serier helt ned til fem styks. Desuden kan vi udføre en efterbehandling, som tilfredsstiler jeres behov, og vi bukker rør af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores bredtfavnende ekspertise gør, at vores specialister konstant laver opgaver for adskillige kunder fra mange forskellige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>