Tyroler kostumer til mig og min veninde

I næste uge skal mig og min kollega/veninde til udklædningsfest på vores arbejde, og hun ville gerne have, at jeg køber kostumer til os, og tyroler kostumer har jeg reflekteret over. Jeg er ganske stresset her for tiden og har ikke så meget tid, men udklædningen må jo købes. Det var derfor, at jeg var i shoppingcenteret i går i kostumeshoppen. I kostumeshoppen havde de utallige kostumer, men tillige en del brugbare ting og sager – masker, hatte, parykker og sminke, et cetera. For at få inspiration kiggede jeg i begyndelsen på kostumer. Forretningen havde kostumer i lange baner, og der var mange skønne iblandt. Jeg spekulerede i virkeligheden på, om jeg overhovedet skulle købe kostumerne, grundet at jeg jo egentlig blot kunne låne noget af mine venner, men hvem er ejer af tyroler kostumer? Efterfølgende bevægede jeg mig hen til masker og parykker, og også her havde de ganske mange produkter. Det sluttede med, at jeg købte to tyroler kostumer, to masker og tilmed parykker med fletninger. Jeg kørte hjem til min veninde for at vise hende vores udklædning, da jeg havde købt kostumer. Hun var tilfreds, da hun gennemskuede, at det var tyroler piger, som vi skulle være. Jeg glæder mig til at se mig og min veninde i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at være flotte i kostumerne. Jeg glæder mig endvidere til at se medarbejdernes kostumer. Jeg tror, det bliver en interessant fest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, oftest altid en anelse sjovere end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>