Tag træemballage i skikkelse af europaller i anvendelse og værn om miljøet

Når det kommer til transportindustrien, gælder det hovedsageligt om at optimere fragtvilkårene, således at processen bliver så nemt og samtidig kan ordnes hurtigst muligt. Derfor er det også meget betydningsfuldt at finde de bedst egnede paller af den årsag, at hver eneste type af palle råder over hver sine styrker.

I dette indlæg kigges der på såvel træemballage {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} som fx europaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25} som plastpaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28}. Med henblik på det ombordværende gods og selve transporteringsmetoden, er det jo selvsagt ej alle former for paller, der er lige velegnede.

Den største fordel ved træemballage er, at naturen hjælpes af europaller. Europallerne er nemlig højst dyrebare som returpaller, fordi de kan genbenyttes af adskillige omgange, uden at kvaliteten falder. Hertil kommer desuden, at brug af træemballage nedbringer udledningen af kuldioxid sammenkædet med varetransport med næsten tredive %.

Derimod benyttes plastpaller typisk som engangspaller af den årsag, at de ej er så holdbare som europallerne. Til gengæld vejer de væsentligt mindre, og derfor egner de sig fremragende til lufttransport, hvor der er grænser for den tilladte vægt af gods. De besidder ydermere den styrke, at plastpaller i sammenligning med træemballage ikke bliver påvirket af vejrguderne, eftersom dvs., at de bibeholder den samme vægt og rumfang, uagtet hvad enten det regner, eller solen skinner.

Det er heller ej nødvendigt, at du udelader hensyn til naturen, kun af den årsag, at du vælger plastpaller. De bedste plastpaller laves nemlig af sprøjtestøbt plast, der er 100 % genbrugeligt. Om det er plastpaller eller europaller, der egner sig bedst til dit fragtbehov, er således helt overladt til dine præferencer.