Solenergi med et solfangeranlæg

Solpaneler laver el vha. solenergi. Dette kaldes Hallwachseffekten. Solceller er produceret af plader af silicium, der er et elektrisk ledende stof, et metalpanel og -gitter samt et lag glas. Solcellerne bliver lagt i felter på folks tag. Et solcellepanel er gavnligt for ikke blot pengepungen, men også miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden hele tiden billigere.

Solpaneler sparer én for ganske mange penge. Super solfangeranlæg, priser hvilke er betalelige og god råd og vejledning – netop det kan vi præsentere. Vi afsætter solpaneler i super kvalitet som yder op til 6992 KWh per år. Vi er altid parate til at rådgive om solcelle type og format på et solfangeranlæg, som er anbefalelsesværdigt til den respektive bolig. Således finder vi endda også den mest ideelle løsning med solenergi med hensyn til solceller priser til dig.

Et solcellepanel er dyrt at købe, dog er el gratis hele livet. Derfor er et solcelleanlæg en meget god investering. Vi indkøber solfangeranlæg i god tysk kvalitet og videreforhandler i direkte linje til køberen. Derfor opstår der ingen mellemforhandlere til at højne priserne, og derfor kan vi udbyde et solfangeranlæg til rimelige priser. Tilmed kan du fastholde elektricitetsprisen i 30 år ved en solfanger.

Vil du bremse stadigt større regninger på el samtidig med, at du forærer din bolig den mest bæredygtige energilevering? Med et solcellepanel er du sikker på, at du ikke bidrager til CO2-udslip eller belæsser miljøet på anden vis. Vi giver dig en unik chance for at opspare din el på elektricitetsnettet takket være vores Nettoafregningsordning. Det giver dig så at sige en mulighed for med ét at købe den energi, der er behov for i de kommende år, og praktisk set vil din elmåler komme til at løbe baglæns, hvis solfangeranlægget fremstiller mere energi, end I kan nå at bruge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>