Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Kolding, hvor vi bor.

Jeg har snart været nyuddannet og jobsøgende i tæt på 1 år, og det betyder, at jeg er nødt til at prøve at gøre noget nyt. Med det i tankerne har jeg registreret mig i vikarbureau Kolding. Jeg har studeret kommunikation, men der er stor konkurrence, og jeg har ikke så meget erfaring. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg kan skrive noget mere erfaring på CV-et og samtidig får noget konkret at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle op fra dynen på kolde morgene, men jeg savner sgu at komme op og udføre en opgave.

Nu har jeg fået meldt mig, og først nu dukker alle overvejelserne op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, op til at de ringer? Hvad er lønnen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min kære veninde er registreret hos Vikarbureau Viborg, og har før været tilknyttet Vikarbureau Aalborg. Hun har har fortalt mig, at hun mest kom på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det kunne være dejligt med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan være tilknyttet samme sted 7-10 måneder.

Hvis jeg snarere får en masse små jobs af f.eks. et par ugers varighed er jeg spændt på, hvordan jeg tackler det med at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Jeg når vel knapt nok at lære navnene på de nye kolleger, før man skal stoppe igen. På den anden side oplever jeg mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg kan fortsætte der. Det kunne da være sweet…