Reparation af iPhone kan måske undgås ved at være forsigtig

Er der nogen, der kender til reparation af iPad?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad jeg gør, hvis min iPhone bliver defekt en dag. Jeg er meget glad for min uundværlige iPhone og overvejer også at anskaffe mig en iPad. De fleste elsker det særlige look! Det er fx derfor, jeg sommetider bliver bange for, om jeg en dag er uheldig ved at ødelægge min kommende iPad. Når det går galt, er jeg nødt til at aflevere den til reparation straks. Så kan den forhåbentligt reddes. Jeg er normalt ret god til at passe på mine kære gadgets, og det bør jeg jo også være, skulle det ske, at jeg får en iPad som gave i næste uge. Men man kan jo være forfulgt af uheld, og så er det jo godt at vide, at jeg kan sende den til reparation og modtage professionel reparation af iPhone.

Rent faktisk kender jeg nogle venner, der selv er i stand til at reparere deres iPhones og computere, samt de fyre er simpelthen de bedste i reparation af iPad. Det er vildt sygt. Men jeg tror slet ikke de er i stand til at være behjælpelig, når jeg taber en iPad og glasset i værste fald krakelerer. Det er nok problematisk. Det samme når der er flere af knapperne, der akut holder op med at reagere. Når ens iPhone holder op med at vibrere, og telefonen en dag går i sort og virkelig skal have hurtig reparation. Jeg er sikker på, at jeg prøver at ønske mig en hvid og fancy iPad, og i den forbindelse skrive under på, at jeg ganske enkelt passer godt på den og endda finder et beskyttende iPad-cover til at sætte på den. Jeg tror det er bedst, at man forsøger at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Nu overvejer jeg at have det sjovt med min kæreste ejendel – nemlig min iPhone og krydse fingre for, at det aldrig vil være nødvendigt med en reparation! Det er ofte ret dyrt med reparation af iPad.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>