Nyt havehegn – tøserne og jeg foretrækker kombineret

Med mine tøser lever jeg lige ud til en rimelig buldrene indfaldsvej og jeg er virkelig mega plaget af mange morgener af larmen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,. Jeg havde ej tidligere haft viden om lydhegn – på nær de støjværn som er langs store veje. Men som grundejer kan man så godt anskaffe sig den slags lydhegn/havehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kombineret med lydhegn.

Undertegnede ska’ have et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Det synes jeg er et naturligt havehegn, som matcher perfekt ind i vores stil med en have i rustikt look. Sådan et lydhegn har en hvis højde der gør at jeg & døtrene kan omgå panoramaudsigten til alle bilerne. Samtidig ser raftehegnet super dejligt ud med træet. Pigerne og jeg bli’r henført over vores nye havehegn.

Matriklens dugfriske havehegn får nogle buske tæt ved. Og så har vi flere træer, der også kommer til at bryde lidt med havens dugfriske raftehegn. Jeg ser frem til dét lydhegn og dermed ku’ sove igennem hvor der ikke er støj fra trafikken. Lydhegn , åh det bliver så godt. Så projekt havehegn udspringer med netsøgning på sammensætningen af raftehegn og lydhegn i de her dage. Vi har øje på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg har mulighed for at komme i gang allerede i weekenden.