Mit selskab har dannet et fortrinligt samarbejde med et vikarbureau

Finder jeres firma et vikarbureau, vil I glædes af en masse plusser. Et godt vikarbureau er således ofte en optimal løsning for et firma. Dit firma kan ikke mindst uden besvær sikre, at personalesammensætningen til enhver tid er lige som den skal være helt uden at bruge tidsmæssige såvel som økonomiske ressourcer på ansættelser og fyringer i henhold til behov. Ift. nogle perioder med mange arbejdsopgaver såvel som færre opgaver, kan jeres virksomhed tilpasse jeres personalesammensætning, som det passer, vil dette sige. En effektiv ordning, eksempelvis i forbindelse med afholdelse af ferie, langvarige sygemeldinger, sæsonarbejde et cetera, er et vikarbureau for det meste som følge deraf.

I min funktion som HR-medarbejder i en større virksomhed i forlagsverdenen, brugte jeg i de to første år i firmaet talrige ressourcer på ansættelser og fyringer i medarbejderstaben. Ved et fagligt møde fortalte en tidligere medstuderende, der også er HR-ansvarlig i et firma i mediebranchen, om sit samarbejde med et fast vikarbureau. Hvor meget succes hendes firma dybest set havde fået pga. samarbejdet med netop dette vikarbureau, overraskede mig dengang. Tilmed kom det bag på mig, hvor meget en virksomhed reelt kan anvende et vikarbureau til. Siden da har min virksomhed haft et fantastisk samarbejde med et vikarbureau, som har kompetence i særligt mediebranchen. Fundet vikarer med den rette kunnen til vores særlige behov & arbejdsopgaver uden nogen nævneværdig ventetid, har vikarbureauet først og fremmest, ved flere tilfælde, hvor min virksomhed har haft akut anvendelse for assistance i flere dage eller evt. i mange måneder. At størstedelen af vikarerne har arbejdet for vikarbureauet i en lang periode, bliver plusset ved denne ordning.

Hvilke af vikarerne, som har evnerne til at give os en optimal vikariering, udvikler alle konsulenter på vores vikarbureau som følge deraf det rette grundlag for at vide. Med netop denne samarbejdsaftale sørger vikarbureauet oveni for alle de praktiske opgaver med selve lønudbetalingen, registrering og indbetaling af pension & feriepenge osv., mens mit firma kun skal af med et fastsat beløb per arbejdstime til vores vikarbureau. I begyndelsen benyttede vi udelukkende vores vikarbureau til vikarordningen en gang imellem, når det spidsede til. Da jeg selv & resten af HR-afdelingen fik en bedre fornemmelse af, hvad vikarbureauets konsulenter evnedefik et bedre overblik over vikarbureauets kompetencer, bestemte vi os for at omfordele andre personaleopgaver til vikarbureauets konsulenter i forbindelse med midlertidige ansættelser samt ved tidsubegrænsede ansættelser.

Vores erfaringer viser, at vikarbureauets konsulenter har kunnet aflæse os plus kandidaterne usandsynligt succesfuldt. At hjælpe til med at udarbejde en optimal beskrivelse af jobbets indhold ift. vores virksomheds aktuelle opgaver og behov, samt derefter etablere den indledende kontakt til de absolut bedste aspiranter og lave person- og færdighedstests af kandidaterne for mig og mine kollegaer i HR, har konsulenterne ved vores vikarbureau derfor formået. Den specielle Try & Hire ordning, med hvilket vores firma efterfølgende et vikariat af tre måneders varighed har muligheden for at fastansætte vikaren uden videre bekostninger til ydelserne fra vores vikarbureau, har vi her i firmaet tilmed haft stor glæde af.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>