Min iPad er blevet ødelagt & trænger til iPad reparation Kolding

Imens jeg købte Apple-tingene, som jeg besidder, vidste jeg i forvejen, at jeg nok ville komme til at rasere dem på et tidspunkt. Mange af mine kammerater har nemlig været uheldige og kommet til at kaste deres iPhones, hvorefter glasset er blevet ødelagt.

Derfor har jeg virkelig forsøgt at passe godt på min iPhone + iPad, så der ej ville ske dem noget i den stil, men desværre befinder jeg mig i øjeblikket i den sag, at de er gået itu. De har sådan set været placeret i vadsækken, hvad de ærgerligvis ikke har tålt. Således spejder jeg pt. intensivt efter et billigt firma til iPad reparation Kolding, som jeg kan indgive mine for tiden beskadigede Apple-ejendele til.

Mit hovedsagelige mål er, at jeg hitter et sted med iPad og iPhone reparation Kolding, fordi jeg anvender min iPhone 24/7 og frygter, at den ender med at gå permanent itu, hvis jeg ej får den fikset hurtigst muligt.

Da jeg lige meget hvad skal indlevere mine ejendele til iPad plus iPhone reparation Kolding, filosoferer jeg over ved samme lejlighed at indkøbe et gummicover. Jeg ved nemlig, at utallige virksomheder, som udfører iPad & iPhone reparation – både her i omegnen af Kolding og i resten af Danmark – derudover også sælger plastikcovers. Idéen ser ud til at være god, da jeg så muligvis kan slippe for at få beskadiget mine produkter i fremtiden. Jeg er til gengæld samtidig af den holdning, at iPads og iPhones er så fine, at de nærmest har fortjent at blive vist frem ekslusiv et plastikcover…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>