Kostumer, parykker samt masker i store mængder

De to piger skal klædes ud i deres børnehave i næste uge, så de har spurgt mig, om jeg ville sy de kostumer, de skal have på. Jeg er yderst stresset her for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at kreere sine plagende pigers kostumer? Derfor var jeg i centeret forleden dag, i begyndelsen i en kostumebutik, fordi jeg skulle hente noget udstyr, og bagefter i stof- og materialeforretningen. I kostumeforretningen havde de flere smarte ting; hatte, parykker, sminke, masker, et cetera.

Så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at se på kostumer. De havde kostumer i stor stil, og mange skønne iblandt var der. Jeg overvejede i virkeligheden at spendere penge på nogle, men jeg har jo som sagt givet mine tøser mit ord på, at jeg selv laver kostumerne. Dernæst bevægede jeg mig hen til parykker samt masker, og også her havde de mange produkter. Det endte med, at jeg købte masker, der forestillede hhv. en kat + en mus og tilmed noget, som lignede parykker med muse-/katteører på.

Jeg kørte hjem for at gå i gang med at sy tøsernes kostumer, da jeg havde købt stof. De var tilfredse, da de regnede ud, at det var mus samt kat, som de skulle klædes ud som. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være en mus, og storesøster katten. Jeg ser frem til at få pigerne at se i de kostumer, jeg laver, idet de er færdiglavede. For resten har jeg lovet pigerne at komme hen i deres børnehave, når de skal have kostumerne på. Og så vil jeg også lige kunne prale af, at jeg har syet katte- & musekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>