Jeg får ansvar for portotakster, telefonomstilling, frankering post og pakkevægt i job som altmulig pige

I alle må høre om, hvorfor jeg for tiden har tanker omkring portotakster, pakkevægt og frankering post. Efter min rejse fik fedt job som altmulig pige. Jeg startede for nogle dage siden og nu er jeg ved at lære om eksempelvis firmaets pakkevægt, som angiver frankering post plus, forskellige portotakster og så at stille om på virksomhedens telefonopkald. I morgen eller overmorgen ska’ piccolinen her også have reserveret huset et styks solid makuleringsmaskine.

Det dér frankering post gjorde jeg mig ikk’ mange tanker før. Og navnlig ikk ved brug af sådan en professionel pakkevægt, der holder orden på de drilske portotakster. Det er dælme praktisk.

Vil I læse om undertegnedes erfaringer hidtil? Selv har jeg før mit nuværende job brugt et styks køkkenvægt hvis jeg skulle bruge en pakkevægt, når jeg ville have overblik over portotakster ved tasker og tøj retur til boozt. Og jeg vidste slet ik’, at virksomheders frankering post ved benyttelse af et stk pakkevægt automatisk giver billigere portotakster. Jeg regnede ikke med, hvor stor afvigelse der er på portotakserne hos vi privatpersoner og erhverv. Så på beskedne 5 dage på det piccolinejob har jeg fået lært noget. Jeg lærer ord som makuleringsmaskine og får ansvaret for mine kollegaers ind- og udgående post. Jeg skal desuden tage telefoner og connecte telefonerne rigtigt til husets diverse ansatte.

Så at blive helt klog på frankering post med pakkevægt plus virksomheds portotakster er at finde på undertegnedes liste over gøremål for næste uge. Onsdag bestiller jeg husets nye pakkevægt og de øvrige ugedage ska’ jeg sagtens nå at få nok ska’ få kontrol over pakkevægt, portotakster for erhvervsvirksomheder og frankering post. Det er et godt job.