Hvorfor vælge økologisk oksekød, økologisk kylling og desuden økologisk kød?

Eksisterer der næppe noget sundere end økologisk kød? Om end der er tale om økologisk kylling eller økologisk oksekød, smager det definitivt en del mere optimalt sammenlignet med ordinært kød. Der kan findes talrige gode argumenter for at vælge økologisk kød. Økologisk kylling, for eksempel, er uden diskussion meget bedre end sædvanlige beklagelige burhøns, der købes hos købmanden. At økologisk oksekød stammer fra individer, der gik naturligt på græsset, er helt sikkert enkelt at smage. Som en anden grund kan det være beroligende at vide, at man ikke er tvunget til spise flere kunstgødningsstoffer. Så er man, ved at vælge økologisk kød, tilmed med til at bidrage til økologisk dyrkning af jord, hvad der lige netop sørger for hø til de økologiske slagtedyr. Man bør så med god samvittighed sagtens finde få økologiske bønner, som brug til forret til økologisk kød. Det føles desuden ganske vist beroligende at være klar over, at en økologisk kylling har oplevet en rar opvækst, og aldeles ikke er holdt i et fængsel uden frihed.

Faktisk synes jeg netop, at produkterne betaler sig, selv hvis det da uden tvivl kan forholde sig sådan, at økologisk kød, frem for alt økologisk kylling & økologisk oksekød, fås kosteligere til sammenligning med anden slags kød, grundet, at man garanteres bedre smagsoplevelse, gladere slagtedyr og man tilmed bidrager til en naturvenlig verden. Vi kan som fortalt desuden bruge penge på økologiske planter, brød samt økologisk make up, oveni økologisk kød. Kom i gang med at finde økologisk kød i fremtiden, resultatet er, at miljøstyrelsen vil forgude dig, for dit valg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>