Hvor findes formålet ved navneskilte i papir?

Nu kom øjeblikket omsider! Min arbejdsplads fik forleden de up to date smukke navneskilte {www.upsign.dk}, virksomheden har købt. Ét i aluminium til at have placeret bag min computer, og det andet fremstillet af pap, som skal fastsættes på min t-shirt: selv har jeg nemlig fået to forskellige navneskilte. De blev fantastisk elegante, så alt ser vildt perfekt ud. Vejen til overskud føler jeg i sandhed, at virksomheden derfor fandt.

For forretningen har anskaffelsen af navneskilte en vild betydning. Vi kan nemt forstå på personalet, at hvis de får et skinnende navneskilt placeret foran sig, sendes professionaliteten fuldstændig op i skyerne, og alting er blevet en smule mere seriøst. Dersom at medarbejderne faktisk får at vide, hvad i alverden maden er lavet af, har vi i tillæg til navneskilte til kollegaerne, også fået navneskilte til firmaets restaurant.

Navneskilte eksisterer jo i både plast og aluminium, og de produceres tilsat magneter eller sikkerhedsnål til skjorten og en elegant træfod til skrivebordet. At her bliver temmelig få valg med navneskilte i rustfrit stål, pga., at disse får mindre designmuligheder i forhold til papir & lamineret plast, tror flertallet. Præcis så nemt som at tegne på pap er det gjort, fordi nyskabende mekanismer mht. gravering heldigvis er blevet opdaget.

Udtrykket udadtil er et vigtigt element hos investorer, så dette må du næppe slække på, selvom omkostningerne rigtigt nok forbliver billigere ved valg af navneskilte produceret af plastik & plastovertrukket papir.