Hvad er privilegiet ved pallerammer til haven?

Drømmer du om at anrette flotte bede, fordi du står som ejer af en have? Præcis hvorledes, disse højbede kan opføres, er det eventuelt svært for dig at finde ud af i det tilfælde. Jeg har et let løsningsforslag: pallerammer » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27,.

Lige det, folk ville associere med blomster, bliver pallerammer vist sædvanligvis ikke, men pallerammerne forekommer sig egentligt vildt gode til formålet! Til bedre at kunne opmagasinere sager ovenpå industripaller anvendes pallerammer sædvanligvis, plus pallerammerne er problemfrie snildt at pakke sammen, dersom rammerne ej benyttes. Dit højbed vil i virkeligheden blive i nøjagtig den højde, du behager, på grund af, at rammerne har mulighed for at placeres stabilt ovenpå hinanden, hvilket er en af de vigtigste fordele hvis man benytter pallerammer til urtehave. Det giver både en behagelig højde at arbejde i, løfter bedet væk fra dårlig jord, & hæver varmen omkring væksterne. Dog skal man huske, at pallerammer oftest er produceret af meget billigt samt ubehandlet træværk, hvorfor de ikke bør hvile på jorden. Det kan i stedet føles som en fin idé at afskærme kontaktfladen med plastik.

At rammerne besidder en optimal længe bliver en anden fordel ved at have pallerammer til at være bede. At pallerammer har en meget perfekt længde til mellemstore højbede indeholdende blomster plus krydderurter synes jeg selv, men mange folk, tænker nok, at rammerne virker alt for lille en størrelse.

Det mest brugbare tip er eventuelt, at man bare skal prøve sig frem. Pallerammer er heldigvis ej dyre, så idet man fortryder, at man fik bygget et blomsterbed ud af dem, er det lykkeligvis ikke de store lønninger, som blev brugt forgæves.