Har du spurgt, om frokostleverandøren på din arbejdsplads køber økologisk kød engros?

På en arbejdsdag på otte timer taber man let energi, hvis der ikke i løbet af formiddagen serveres et velsmagende og solidt måltid til frokost. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, om frokosten, som du indtager, er lavet med sunde ingredienser. Hvordan sikrer du dig så, at det er tilfældet? Det gør du fx ved at undersøge, om din frokostkantine handler økologisk kød engros.

Mange kantiner handler dog heldigvis økologisk kød engros, da også de godt ved, hvor vigtigt det er, at de leverer sund mad. Derfor er det også blevet mere og mere normalt, at frokostkantiner f.eks. bruger økologisk lammekød og pølse.

Økologisk pølse og lammekød kommer fra fritgående dyr, der inden slagtningen har levet under gode forhold samt fået mulighed for at motionere. Det gør både, at kødet er sundere, og at det har en bedre struktur. Ikke-økologisk kød er nemlig tit mere fedtholdigt end de økologiske pendanter, idet dyrene på de ikke-økologiske gårde pga. pladsmangel ikke får mulighed for at bevæge sig.

Endvidere er smagen af økologisk lammekød og pølse også bedre end de ikke-økologiske pendanter. Såfremt din frokostkantine handler økologisk kød engros, kan du således være sikker på, at du får en frokost, som både er frisk og lækkert.

Såfremt du lægger vægt på sund mad, bør du således finde ud af, om din kantine har husket at købe økologisk kød engros. Er svaret nej, kan du eventuelt foreslå dem at gøre det. Måske lader de være pga. den højere pris, men de fleste af de farme, som handler med økologisk kød, har rent faktisk nogle særlige priser til virksomheder, der køber engros!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>