Forhåbentlig er solfilm en måde at få bedre forhold på job

Jeg har for nylig hørt om sådan noget solfilm og er meget intrigued. Stedet hvor jeg er på arbejde er ubehageligt varmt og indelukket for tiden. Hvis kollegerne og jeg søger at koncentrere os og komme videre, mens der bare bliver varmt hver gang vi har solskinsvejr, er det bestemt noget, som forstyrrer. På mit arbejde vil vi klart nok gerne tilstræbe at lufte ud, men med en beliggenhed lige med udsigt til Lyngbyvejen, får vi temmelig meget larm, hvis vi åbner vinduerne.

Det uacceptable indeklima på arbejdet talte jeg om til en veninde, og hun nævnte dernæst en ting der hedder solfilm, som jeg opdagede for 1. gang. Solfilm er sådan noget, man kan erhverve sig til at sætte op på vinduerne eller som kan bruges som gardin. Og det kan dermed gøre indeklimaet mere nice og gøre temperaturen bedre.

Nogle firmaer klæbe solfilm som sådan noget folie hen over samtlige vinduer. Totalt smart. Vi på kontoret kan indlysende selv med solfilm have godt af at åbne vinduerne ind imellem. Men ved brug af solfilm sku’ vi højst have vinduerne åbne i nogle minutter når vi påbegynder og slutter dagen.

Ideen med solfilm kan være optimalt synes chefen og ham, der er tillidsmand på kontoret. Varmen giver hovedpine, utilpashed og koncentrationsproblemer bland os alle. Åh det vil være virkelig dejligt at få testet hvor meget solfilm funker.