En glasblæsning giver overfladen en dekorativ finish

Søger du den optimale metode til overfladebehandling af aluminium eller rustfrit stål, er glasblæsning tit en oplagt valgmulighed. Med denne teknik kan du således få en mulighed for at sikre at emnet får et æstetisk såvel som silkemat look. Dette kan man fordi, at en glasblæsning kan fjerne mærker på metaloverfladen så hensynsfuldt, at den efterfølgende er fuldstændigt glat. Det indebærer i praksis, at glasblæsning som teknik er perfekt til alt fra medicoudstyr til service.

En af de altovervejende fordele ved en glasblæsning frem for andre former for overfladebehandlingsmetoder til metal er ikke desto mindre, at de glasperler, som anvendes, ikke har en slibende effekt som det eksempelvis er tilfældet med sand og korund. Den manglende afslibning fører ikke kun til de utallige udseendemæssige goder, der er ved netop glasblæsning. Desuden bevirker den manglende slibende effekt, at det som udgangspunkt ikke er nødvendigt at investere i en ekstra overfladebehandling som eksempelvis metallisering for at sløre mærker fra svejsning samt opnå en lang holdbarhed for det endelige produkt.

Hyrer du et alsidigt metalsliberi til at fuldføre glasblæsningsopgaver for dig, er der overhovedet ikke nogle begrænsende faktorer for, hvilke muligheder du og dit firma får detaljemæssigt, såfremt du betaler for en specialordre. På en række afslibningsværkstederher i landet har du og din virksomhed f.eks. chancen for at få glasblæst logoer på ting som eksempelvis tallerkener med en særlig glasblæsningsteknik. Dertil kan du ofte få glasblæst øvrige materialetyper som bl.a. messing, træ eller kobber som enten enkelt- eller serieproduktion til en meget attraktiv pris ved flertallet af sliberier.

Ønsker du en unik bearbejdningsmetode, findes der som følge deraf en lang række af gode grunde til, hvorfor du skal bruge penge på en professionel glasblæsning ift. de andre former for afrensningsteknikker til stål på markedet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>