En efterskole med en hel del tilvalgsfag

Jeg var engang på efterskole på Sjælland. Det var en idrætsefterskole. En sportsefterskole har selvfølgelig alle de nødvendige, boglige fag, men den havde også alle mulige valgfag. Eftersom det er en sportsefterskole, motionerede man næsten hver dag. I sidste instans kunne jeg faktisk ikke få nok motion, og derfor var det rigtig nyttigt, at det ligeledes var en efterskole, hvor man kunne træne i fitnesscenter. En sportsefterskole/idrætsefterskole vil være velvalgt til dig, såfremt du godt kunne bruge mere energi og gerne vil blive mere frisk og sund og samtidig glad. Jeg elsker næsten alle idrætsgrene, og på grund af at min skole havde adskillige idrætsgrene som eksempelvis fodbold samt svømning et cetera, havde jeg muligheden for at lave så meget sport, jeg gad. Det var desuden en efterskole med dans, og ærligt talt endte jeg med at blive ganske begejstret for at danse. En sportsefterskole er hensigtsmæssig for dig, hvis du kunne tænke dig at dyrke forskellige slags genrer inden for sport, og hvis du godt kan lide sport samt at have det skægt i selskab med vennerne.

På min skole lærte jeg at spille på en masse instrumenter som eksempelvis guitar, fordi det tilmed var en musikefterskole, hvilket var meget spændende. Jeg blev desuden oplært i at sy tøj, for det var nemlig også en efterskole med design. Sådan nogle efterskoler er nyttige for dig, såfremt du er skør med at beskæftige dig med en masse aktiviteter, muligvis en aktivitet som du ikke har gjort forud, og såfremt du vil hygge dig i selskab med vennerne og veninderne. Det, jeg bedst kunne lide ved min skole, vil jeg gerne lige nævne. Efterskolen var en efterskole, der havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed mange forskellige udendørs aktiviteter, hvilket nu og da godt kunne være udfordrende, men sejt! Jeg lærte f.eks. at klatre i bjerge, sejle + bo uden for i et telt. En efterskole som denne er hensigtsmæssig til dig, såfremt du er tosset med at udfordre dig selv. Friluftslivsoplevelserne forbedrede sammenholdet på efterskolen.

Hvad siger du til en efterskole? En efterskole har meget at byde på. Jeg synes, at mit år på efterskolen har været det dejligste år nogensinde! Jeg mener, at du skal begynde på en efterskole, såfremt en del af det, du har læst her, har lydt sjovt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>