Du har mulighed for at shoppe alt i jagtudstyr hvad enten det er patroner til hundefoder

Af den årsag at vores gamle jagthund uheldigvis døde, købte mig plus familien for lidt mere end 1 år en bette ny hvalp. Dens behov blev ikke imødekommet på ingen måde af det mærke af hundefoder, som den første jagthund åd. Den virkede tit enormt sulten, samt den før så skinnende pels begyndte at drysse af.

Næppe blot synd for kræet var dette, men fik tilmed konsekvenser for vores elskede jagtudflugter. Det dejligste jagtudstyr, man vil eje, er hunden nemlig – en jagthund kan ikke substitueres af andre ting. At lede efter bedre hundefoder, begyndte jeg på dermed.

Til alt held stødte vi på et hvalpefoder, der tilsyneladende virkede helt fantastisk, da vi havde prøvet adskillige hundefoder mærker. I en sej webbutik, der har både jagtudstyr og hundefoder: alt lige fra luftvåben til skydemål, solgtes ret pudsigt foderet. Endda til billige priser er det jagtudstyr, de sælger. På rekordtid var min nye hund ustandseligt frisk på udfordringer til træning plus i hjemmet. Det sublime hvalpefoder, som vi stødte på i en webshop, var dette udelukkende på grund af.

Af den grund er online siden med sikkerhed blevet min favorit side til jagtudstyr, & på trods af at jeg nægtede at købe mig helt fattig, har jeg nu fået bestilt ’the full monty’ af jagtudstyr plus hundefoder på onlinebutikken. Næste gang vi skal på jagttur vil jagthunden & jeg således glæde os til.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>