Det er muligt at bekæmpe demyelinisering og sclerose med Rebif interferon behandling

Der er som udgangspunkt massevis af store og små spørgsmål, som du mangler et svar på, når din læge har givet dig en besked om, at du lider af dissemineret sclerose , www.sclerosebehandling.nu/information/dissemineret-sclerose.php, . Dit immunsystem kan nemlig ikke kende forskel på dine egne celler og fremmedlegemer, hvis du er ramt af autoimmune sygdomme som fx multipel sclerose , www.sclerosebehandling.nu/information/multipel-sclerose.php, . Dette brist får immunsystemet til at angribe dine celler, hvilket forårsager en demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag bliver ødelagt.

Som sclerose patient er det alfa og omega, at du så tidligt som muligt får en behandling, som der er tilpasset akkurat den form for sclerose, du lider af, foruden det egentlige omfang, som sygdommen har. En tidlig behandling kan nemlig sikre et godt udgangspunkt for, at patient med sclerose vil kunne leve længere med en forbedret livskvalitet. Den mest effektfulde mulighed er i den forbindelse en interferon behandling.

Din fordel ved at starte på fx Rebif behandling eller en anden sclerose behandling , www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose-behandling.php, hurtigst muligt efter din diagnose med dissemineret sclerose er blevet stillet er, at medikamentet udemærker sig ved at virke dæmpende på sygdommen. Den rette sclerose behandling giver dig således mulighed for at forstørre tiden, som går mellem dine udbrud og mindske graden af attacks. Dette giver immunsystemet mulighed for at formindske omfanget af den skadelige demyelinisering samtidig med, at du sørger for den påkrævede tid til at restituere.

I det tilfælde at du har behov for mere info om, hvorledes Rebif gør det muligt at bremse udviklingen af en autoimmun sygdom som dissemineret sclerose, bør du altid få information om din sygdom ved din praktiserende læge. Online kan du desuden finde rigtigt meget god information om, hvorfor interferon behandling er så virkningsfuldt mod demyelinisering, såvel som hvorledes du sikrer en længst mulig levetid trods en autoimmun sygdom, som ikke kan kureres.