Der opføres i øjeblikket nogle helt nye træhuse i Jylland i en idyllisk by

Min kæreste Peter & jeg har tænkt os at købe et parcelhus om kort tid. Jeg har altid godt kunnet tænke mig et sommerhus, og jeg er rigtig glad for, at de fremtidige typehuse, ja endog træhuse, kommer til at se ud som et sommerhus. Området kommer sandsynligvis også til at ligne et sommerhusområde, da de fremtidige typehuse skal være magen til hinanden på vejen. For eksempel får træhusene ensartede døre & vinduer. Det er i Vestjylland i en lille, hyggelig by, at der netop nu bliver opført nogle helt nye parcelhuse, og det bliver det, som hedder typehuse. Grundet at mig og min kæreste godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som er i midten af storbyen, til et parcelhus længere ude på landet, vil vi købe sådan et hus. Det ser ud til at blive skønne træhuse i cedertræ, oven i købet med stor have. Jeg ser meget frem til at skulle befinde mig i et af de omtalte træhuse, hvor der er fred og ro, og hvor der er en del mere plads. Tillige vil det blive lækkert med vores egen have, som er rigtig formålstjenlig at have om sommeren. Jeg har længe været irriteret over at bo i en lejlighed, idet vejret er godt, pga. at jeg elsker at tilbringe tid udenfor. Selvom min fyr – Peter, allerede er begyndt at plapre om, at han ej orker at slå den nye græsplæne, tror jeg dog, at han egentlig ligeledes ser frem til at få en have. Jeg kan godt sørge for blomsterbed og alt det der. Dét orker min fyr i hvert fald ikke. Såfremt han måtte vælge, så skulle vi formentlig overhovedet ikke besidde blomster og den slags pjat.