Børnefødselsdag for børnehaven samt hegnsstolper og havelåger

Her i øjeblikket mens undertegnede går rundt og funderer over vores mindstes børnefødselsdag omkring valg af lagkage samt sodavand, så ser manden ud til ik at kunne tænke på andet end havelåger » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, og hegnsstolper » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper,. Ej altså. Jeg og min kæresten vil til at have ændre matriklens forhenværende stakit, og det projekt stiller krav til friske hegnsstolper og at min mand og jeg må udvælge ml mange forskellige havelåger. Men kan det projekt ik liiige stå standby til når vi har klaret fødselsdagen, når vi får besøg af 20 børn? Det mener jeg er virkelig hektisk at bøvle med alene.

Personligt har jeg ikk’ grundt over min type i havelåger og hegnsstolper. Hegnsstolper og havelåger har før været sådan noget, som var der i forvejen, hvor jeg har levet da jeg var lille pige. Men jeg og manden må gøre os tanker om sådan noget, i dag hvor vi bor i hus. Manden har opdaget nogle kompetente butikker på nettet og han kan ikke bestemme sig for hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Undertegnede er vidst tilhænger af stolperne i træ, meen det kan da ozz tænkes at hegnsstolper i aluminium virker ret fine i udseende og stærkere?

Mig og manden talte om at få en ekstra høj havelågen, og der har manden fundet flere lækre og robuste havelåger, der heldigvis også har lås. Sådan noget er dejligt, i det vi bor for enden af vejen, hvor der har været adskillige indbrud.

Efter at børnehaveungerne er fodret af med chokoladelagkage og underholdning, så skal manden og mig os to sammen rekvirere havelåger og hegnsstolper. Ellers regner jeg ikke med, at jeg slipper for kærestens sniksnak vedr. hegnsstolper i alu versus træ, havelåger med lås og andre haveplaner.