Book livemusik gennem mig

Her må I i fællesskab hjælpe mig med at sprede budskabet; Gør mig den tjeneste at sige: book standup til venner og bekendte. Jeg er lige gået i gang som iværksætter inden for eventbooking, og af denne grund står jeg for booking af en bred vifte af livemusik og standup. Det vil sige underholdning som livemusik og stand up. Dog er det en konkurrencepræget branche at gøre sig gældende i, og af denne grund savner jeg vennernes hjælp. Modsat kan jeg antageligt ikke tjene månedsløn tilstrækkeligt til at få det til at løbe rundt. Jeg tror, det gælder om at få sit navn slået fast på feltet i branchefletet med book standup. En drøm for mig er, at hver eneste gang en person overvejer eller gennemfører en søgning på Bing eller Google fx på lad os sige book livemusik, så vil jeg være det naturlige valg.

Jeg startede med at skabe forbindelse til mange kunstneriske sjæle. Hvor jeg udfrittede dem, hvorvidt jeg kunne hjælpe med bookingen af dem og anden livemusik. oplevede jeg personer, der afslog, og derfor har der været en pæn mængde arbejde foruden nedture i den forbindelse. Imidlertid hørte jeg hver enkel, om egentlig ikke de ville have, at det er deres kunstner- eller bandnavn, der poppede op, såfremt en eller anden sagde book f.eks. livemusik. Dette var som regel altid et overbevisende argument. Så på den konto indkasserede jeg op til flere kunstnere under mine vinger. Hvorom alting er have god gavn af, at folk fortæller informationen om mig og muligheden for at booke underholdning til alle bekendte. Det vitale for mig og mit ego er, at have vind i sejlene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>