At vælge mellem trægulv, parketgulv, laminatgulv og gulvtæpper?

I dette indlæg skal I derude endnu engang læse omkring, hvor langt vi er når det kommer til husprojektet.

Vi skal snart udvælge husets gulve i det evige foretagende med murermesterhuset med at rive ned og istandsætte den aldrende murermestervilla. Vores 1. overvejelse er nok et trægulv , http://gulvlageret.dk/traegulve-1/, , men så kan du såvel vælge et halvdyrt parketgulv , http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/, , et mere prisvenligt laminatgulv , http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/, , og om manden og jeg for eksempel foretrækker gulvtæpper ved sengen, hvor vi og ungerne skal gå på bare tæer.

Vi får styr på en hel del fra bunden med vores husprojekt. Før i tiden inden jeg og ham kom til tanker om gulve, så havde vi bare tænkt trægulv og var ligesindede om det. Men så forstod vi at sådan et trægulv er bestemt ik bare er et trægulv. Nej da gulvet i træ fås som laminatgulv, massivt trægulv eller parketgulv. Shit så mange valg

Vi har venner der foreslår os at gå efter et mere industrielt gulv og samle looket med varme gulvtæpper. Gulvtæpper er evt. ikk’ík’ specielt handy, når jeg og manden ønsker os et styks terrier. Man kan dog begrunde at gulvtæpper er dejligt i soveværelset. På den måde kan man supplere trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.

Der er samstemmighed herhjemme om at parketgulv der har skråt mønster er super overdådigt og nok også dyrt. Men samtidig har parketgulv større holdbarhed som man kan afhøvle på adskillige gange. Det kan vi så vidt vi har forstået ikk så nemt med laminatgulv, der tillige virker en smule falsk at se på. På den anden side er det muligt at montere et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende og gulvet kræver ikk overfladebehandling. Tillige virker et styks laminatgulv til at være simpelt at bibeholde. Tjaa. Jeg ku’ sikkert forhøre om kammeraternes holdninger til gulvtæpper, trægulv, laminatgulv og parketgulv.