Arbejdsløs jobsøgende i Herning: Nu tilmelder jeg mig hos et vikarbureau Herning.

Undertegnede har nu været ledig i over et år, så jeg må kaste mig ud i noget nyt. Nu har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Herning. Jeg er uddannet inden for kommunikation, men der er stor konkurrence, og jeg har ikke meget på cv-et. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg få opgaver på CV’et og desuden får et job at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det lækkert ikke at skulle ud på cyklen på morgener med vejrvejr, men jeg savner det at skulle op og udføre et job.

Min bedste veninde er registreret hos Vikarbureau Holstebro, og hun har inden da været hos Vikarbureau Horsens. Hun har har berettet for mig, at hun ofte kom ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Det ville være rigtig dejligt med et barselsvikariat, hvor du jo kan arbejde på samme sted i en længere periode.

Nu har jeg så registreret mig, og så dukker alle overvejelserne op: Hvad kommer jeg til at tjene? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, inden de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Hvis jeg derimod får flere enkelte ansættelser af f.eks. nogle ugers varighed er jeg lidt nervøs for, hvordan jeg håndterer det med at være helt ny og komme ind uden kendskab til opgaverne. Man når vel knapt nok at kende navnene på de andre, før du slutter igen. Derimod oplever jeg mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at holde op…