Anskaffelse af gardiner

Leder du ligesom jeg efter gardiner? Jeg er just flyttet og har fundet ud af, at jeg må erhverve nogle gardiner. Hører jeg udtrykket gardiner, kan jeg ikke lade være med uden tvivl at associere det med bedstes forældede, mønstrede gardiner, statiske samt misfarvede på grund af årtiers røgforgiftning, samt så vægtige & fede, at de umuliggjorde det meste af sollyset fra haven. Da jeg flyttede til en splinterny lejlighed i byen, kan du let forestille dig, at det slet ikke var gardiner, som jeg funderede over. Jeg lærte dog snildt, at en eller anden mulighed for vinduesdækkelse bør der investeres i. Til dels fordi man vil slippe af med sollys ind i hjemmet, dertil overvejende for at skabe sig en privatsfære.

Næ nej, gardiner er et must, dertil hvorfor ikke en markise ved siden af, for at balkonen kan udholdes , når solen brænder. Heldigt for mig er enorme og umulige gardiner ikke ligefrem på mode. Man kan få en del alternative udformninger af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, samt selv gardiner, som miljøvenligt nedsætter din elregning. Desuden findes der lige rigtig meget, der bør vurderes, når man skal bestemme sig for sine gardiner. Hvilket rum & vinduestype, er i betragtning? Hvad skal anvendelsesmulighederne for dine gardiner være? Ligger du inde med krav til betjeningen? Kontraster eller broderier? Det samme er gældende for markiser, som også kan ses i et anseligt udvalg. De findes som skygge, blokering af vind, tildækning og tag. At finde en forhandler, er måske det sikreste, om end det gælder markiser eller gardiner, så vil du være sikret, at du får gardiner samt markiser, der er sublime til dig, og netop på flotteste måde opfylder dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>