Angående arbejde inden for profilvalsning og bukning af rør og rørbearbejdning ved brug af bukkeværtøj til udstødningsrør

Monstro jeg har omtalt mandens gesjæft? Han jobber med profilvalsning, udstødningsrør » www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm,, rørbearbejdning » www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm,, bukkeværktøj » www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, og bukning af rør. Hvad er det, filosoferer I måske. Sådan ville jeg helt sikkert have det, så fremt jeg ikk var gift med ham min mand og med jævne mellemrum har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Det er jo sjovt, at ham og jeg kan have vildt forskelligartede fagområder som Chanels nye sæson, drift af butik og at vælge kollektioner til butikken kontra gøren brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Bukkeværktøj til bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning er for eksempel det, der bliver brugt til udstødningsrør til biler – eller udstødningsrør i kæmpe størrelser i industrien. Også de her behagelige spejlglatte gelænderrør, som at der bliver anvendt trappeopgangen ved mit job. Laust arbejder inden for bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning hos en vindmølleproducent, fødevarevirksomheder og for grafiske anlæg. Super sejt, synes jeg. Sådan noget med bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj ligger langt fra det opgaver, jeg har. Kontrasten er stor.

Jeg er sgu spændt på, hvad I og jeres partnere har som job. Kender nogle af mine læsere til udstødningsrør, bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør eller lige frem selv har job i rørindustrien.

Profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj, rørbearbejdning og udstødningsrør har jeg nu hermed kommet ind på for første gang på bloggen min. Nu kender I så lidt til min gemals arbejdsplads. I læsere forhører jer endelig, hvis I overraskende for mig vil forstå mere omkring bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, hvis ikke satser jeg på at ikke at dykke yderligere ned i emnet. Hihi.